Loctite Power Easy

Kako popraviti okvir za sliku?

Pružite Vašim uspomenama ponosno mjesto u Vašem domu ili uredu. Loctite Power Easy ljepilo specijalne formulacije omogućava duže vrijeme za repozicioniranje dijelova. Idealno je reješenj za sve popravke koji zahtijevaju preciznost kao što su okviri za slike. Formulacija također smanjuje rizik od lijepljenja prstiju. Nakon sušenja je transparentan i stvara nevidljive veze dok snažna formula pruža dugotrajnost.

Pratite naš korak-po-korak vodič primjene:   

  1. Površine koje se lijepe moraju biti čiste i potpuno suhe.
  2. Pažljivo nanesite manju količinu Loctite Power Easy ljepila na jednu površinu i odmah spojite površine. Loctite Power Easy omogućava duže vrijeme za repozicioniranje dijelova za bolje prianjanje.
  3. Ne dirajte dijelove dok se ne spoje. Ne brinite se ako imate višak ljepila u ovome trenutku, njega se lako može ukloniti jednom kada se osuši (pogledajte točku 5). 
  4. 
Mora proći najmanje jedan-dva sata prije nego što površina dođe u kontakt s tekućinom. Za najbolje rezultate ostavite preko noći. 
  5. Jednom kada se osuši, višak ljepila lagano ostružite oštrim nožem ili obrišite maramicom natopljenom Loctite Glue Removerom ili odstranjivačem laka za nokte koji sadrži aceton. 
  6. 
Zatvorite tubicu nakon primjene te pohranite u uspravnom položaju na hladno i suho mjesto.

Preporučeni proizvodi: