Loctite Gel Control

Kako popraviti slomljenu šalicu?

Radije popravite nego zamijenite svoje dragocjene kućanske stvari koristeći Loctite visoko performansna trenutačna ljepila. Ne-kapajući gel sušenjem stvara nevidljive veze i čini popravke na malim i čestim mjestima jednistavnima i čistima, dok snažna formula daje dugotrajnost. Za teško dostupna mjesta, tu je Loctite Gel Control trenutačno ljepilo s tubicom koja se lako stišće i vrhom za precizna nanošenja.

Pratite naš korak-po-korak vodič primjene*:

  1. Površine koje se lijepe moraju biti čiste i potpuno suhe.
  2. Pažljivo nanesite manju količinu ljepila na jednu površinu i odmah spojite površine. Za precizno nanošenje upotrijebite Loctite Gel Control Glue.
  3. Ne dirajte dijelove dok se ne spoje. Ne brinite se ako imate višak ljepila u ovome trenutku, njega se lako može ukloniti jednom kada se osuši (pogledajte točku 5).
  4. Mora proći najmanje jedan sat prije nego što površina dođe u kontakt s tekućinom. Za najbolje rezultate ostavite preko noći.          
  5. Jednom kada se osuši, višak ljepila lagano ostružite oštrim nožem ili obrišite maramicom natopljenom Loctite Glue Removerom ili odstranjivačem laka za nokte koji sadrži aceton.   
  6. Zatvorite tubicu nakon primjene te pohranite u uspravnom položaju na hladno i suho mjesto.  

*For safety reasons we do not recommend that superglue be used to repair cups that will hold hot liquids.

Preporučeni proizvodi: