Loctite Power Flex ljepila

Kako popraviti kožnu torbu?

Česta pojava na kožnim torbama je labavi ili raspadnuti remen zbog konstantnog korištenja i zbog teških stvari u torbama koje pridonose habanju torbi. Uz pomoć Loctite Power Flex ljepila možete spojiti slomljene ručke torbe u nekoliko trenutaka. Gel formula s česticama gume namijenjena je upojnim materijalima kao što je koža i tkanina i stvara otporno, ne-lomljive i fleksibilne veze. Power Flex je ne-kapajući gel transparentan nakon sušenja i primjena je jednostavna bez nereda. Za teško dostupna mjesta, tu je Loctite Gel Control trenutačno ljepilo s tubicom koja se lako stišće i vrhom za precizna nanošenja. 

Pratite naš korak-po-korak vodič primjene:

1. Stavite torbu na ravnu podlogu i očistite obje oštećene površine koje lijepite. Površine trebaju biti u potpunosti suhe prije nanošenja ljepila. 


2. Na obje površine, torbu i kraj remena, pažljivo nanesite tanki sloj ljepila. 

3. Čvrsto pritisnite i držite dok se ne spoji. Za precizno nanošenje koristite Loctite Power Flex Control Gel.  
Ne dirajte dijelove dok se ne spoje. Ne brinite se ako imate višak ljepila u ovome trenutku, njega se lako može ukloniti jednom kada se osuši (pogledajte točku 6). 

4. Ostavite najmanje jedan-dva sata. Za najbolje rezultate ostavite preko noći.  

5. Jednom kada se osuši, višak ljepila lagano ostružite oštrim nožem ili obrišite maramicom natopljenom Loctite Glue Removerom ili odstranjivačem laka za nokte koji sadrži aceton.

6. Zatvorite tubicu nakon primjene te pohranite u uspravnom položaju na hladno i suho mjesto.      

Preporučeni proizvodi: