Loctite Liquid Glue, Brush on

Kako popraviti nakit?

Nije neobično da se osjetljivi nakit kao što su Vaše najdraže naušnice, odlome nakon čestog nošenja. Umjesto bacanja sentimentalnih stvari, Loctite ljepila pružaju novi život i dulji vijek trajanja Vašim stvarima i još jednom možete uživati u njima. Loctite Liquid Glue ima prikladan Brush On aplikator koji je idealan za ovakve primjene i omogućava lakše nanošenje ljepila preko neravnih manjih površina. Njegova snažna formula stvara otporne veze i dugotrajne nevidljive veze.   

Pratite naš korak-po-korak vodič primjene:   

1. Pažljivo očistite obje površine naušnice uklanjajući ostatke starog ljepila i nečistoće i ostavite da se u potpunosti osuše.

2. Pažljivo nanesite tanak sloj ljepila na naušnicu gdje morate zalijepiti drugi dio. Snažno pritisnite i držite nekoliko minuta.  


3. Ne dirajte dijelove dok se ne spoje. Ne brinite se ako imate višak ljepila u ovome trenutku, njega se lako može ukloniti jednom kada se osuši (pogledajte točku 5).    

4. Ostavite najmanje jedan sat. Za najbolje rezultate ostavite preko noći.          


5. Jednom kada se osuši, višak ljepila lagano ostružite oštrim nožem ili obrišite maramicom natopljenom Loctite Glue Removerom ili odstranjivačem laka za nokte koji sadrži aceton.  


6. Zatvorite tubicu nakon primjene te pohranite u uspravnom položaju na hladno i suho mjesto.

Preporučeni proizvodi: